خورنی های تقویت کننده حافظه
- ماهیهای چرب
برای افزایش تمرکز، سلولهای مغز نیازمند مادهای به اسم «میلین» هستند که این چربی در امگا3 (موجود در ماهیهای چرب) وجود دارد. پس با مصرف ماهیهای چرب هر روز از این نوع ماده استفاده کنید.
- تخم کدو
مصرف روزانه این ماده به افزایش عنصر «روی» و در نتیجه افزایش تمرکز شما کمک میکند. این خوردنی همچنین منبع سرشاری از اسید چرب امگا3 است.
- گوجه فرنگی
گوجه فرنگی حاوی یک نوع آنتی اکسیدان به اسم «لیکوپن» است که از مرگ سلولهای مغزی جلوگیری میکند. با جلوگیری از مرگ سلولهای مغزی توجه و تمرکز شما بیشتر شده و ذهنتان متمرکزتر میشود. همچنین مهارتهای حل مسئله نیز در شما افزایش مییابد.
- اسفناج
سطح بالای پتاسیم در اسفناج، سرعت انتقال پیامهای عصبی را افزایش داده و ذهن را پاسخگوتر و قویتر میسازد.
- بلوبری
این خوردنی به عنوان یک منبع مهم آنتی اکسیدان و پلی فنول و ترکیبات ضدالتهابی عمل میکند که بر عملکرد مغز و سیستم عصبی تاثیرات مثبتی داشته و از ضعف حافظه جلوگیری میکند.
- چای سبز
چای سبز حاوی کافئین کمتری است ولی به عنوان یک مادهای که ایجاد انگیزه کرده و محرک است استفاده میشود که جایگزین خوبی برای قهوه است. این ماده همچنین حاوی آنتی اکسیدان و فلاوونوئید است.
- گردو
با اضافه کردن گردو به سالاد، ماست و ... میتوانید مهارتهای استدلالی خود را از طریق ترکیباتی مانند اسید چرب امگا3، پلی فنولها و آنتی اکسیدانها افزایش دهید.
- نخود
این ماده حاوی منیزیم است که مانند پتاسیم سرعت انتقال پیام در میان سلولهای مغزی را افزایش میدهد و روند گردش خون را آسانتر میسازد که این موضوع انتقال خون و اکسیژنرسانی به مغز را تسهیل کرده و افزایش میدهد.
- گوجی بری
این میوه شبیه به ذغالاخته که در چین سالهاست به خواص درمانیاش معروف است به رفع خستگی کمک میکند و حاوی آنتی اکسیدان بسیار زیادی است. این خوردنی همچنین حاوی ویتامین A است که این ویتامین از کم شدن انرژی در بدن جلوگیری میکند.
- تخم مرغ
تخم مرغ حاوی «فنیل آلانین» است، مولکولی که توسط بدن برای ترشح ماده شیمیایی به منظور بهبود وضعیت روحی استفاده میشود. استفاده از تخم مرغ به این دلیل، موجب افزایش هوشیاری شما و انگیزه بیشتر برای انجام کارهایتان میشود.